Loading...

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το κατάστημα μας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανογράφησης, επιχειρηματικό λογισμικό, εξοπλισμό hardware, εγκατάσταση δικτύων & εφαρμογών, κατασκευή και φιλοξενία ιστιοσελίδων και όλων των υπηρεσιών διαδικτύου.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ COMPUTER SHOP

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Πραγματοποιούμε μελέτη μηχανογράφησης μικρών, μεγάλων εταιρειών με σκοπό την παρουσία ολοκληρωμένων λύσεων για την καλύτερη δυνατή απόδοση και αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης σας.

Tεχνογνωσία
Αξιοπιστία
Υποστήριξη
Καλές Τιμές
Η εταιρία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 1989 ως ατομική επιχείρηση, με ένα κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανογράφιση επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μυκόνου. Το 1994 δημιουργήθηκε η εταιρία Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε. εισαγωγική, εμπορική εταιρία, ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, ειδών μηχανογράφησης και υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων.

H κατασκευή και η χρήση του eshop τα τελευταία έτη επέκτεινε τις δραστηριότητες και πωλήσεις της εταιρίας σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Με έμφαση στην τεχνολογία, τη μοντέρνα αισθητική και τη social διάσταση του e-shopping, στο COMPUTER SHOP οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν πληροφορίες για μια τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το COMPUTER SHOP λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους Έλληνες καταναλωτές. Πρωταρχικός στόχος μέσα από το site μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με βασικό κριτήριο να εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες τιμές, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρίες, κατασκευαστές, εργοστάσια, από το εξωτερικό των οποίων τα προϊόντα εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά. Γι' αυτό και έχουμε την δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής.

Το 1998 φτιάξαμε ένα από τα πρώτα τουριστικά website το HOLIDAYS IN GREECE εξ' ολοκλήρου στα αγγλικά, που έχει πληροφορίες για την Ελλάδα ανά περιοχή. Ο κώδικας που αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την διαχείριση των τουριστικών επιχειρήσεων που ήταν τότε εγγεγραμένοι, ήταν αυτός που κατά πολύ βελτιωμένος χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή και διαχείριση του EGREECE.gr. Η εταιρία μας σταμάτησε να ασχολείται με το τουριστικό προιόν, οπότε το συγκεκριμένο έμεινε στάσιμο αφού δεν είχε κανένα οικονομικό ενδιαφέρον.

Το 2004 η εταιρία μας έγινε ένας από τους πρώτους επίσημους καταχωρητές ονομάτων χώρου .gr από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με Αρ. Μητρώου 91-093, και μαζί με τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστιοσελίδων (Web Hosting) HOSTINGKEY.COM είμαστε από τους πρώτους που παρέχουμε στην Ελλάδα υπηρεσίες διαδικτύου υψηλής ποιότητας με servers σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Γερμανία. Το συγκεκριμένο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο website, αφού μέσω αυτού φιλοξενούμε websites από όλον τον κόσμο.

Ενα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του διαδικτύου είναι το spam, δηλάδη τα εκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα που κυκλοφορούν στο internet. Ετσι το 2007 δημιουργήσαμε το NSZONES.COM και ένα χρόνο αργότερα το RBL-DNS.COM, ένα παγκόσμιο σύστημα που φιλτράρει εκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα το λεπτό. Το σύστημα αυτό το χρησιμοποιούν χιλιάδες email servers που φιλτράρουν τα μηνύματα μέσα από εμάς. Για να υποστηρίξουμε την υπηρεσία αυτή έχουμε διαθέσει μισθωμένους servers σε ΗΠΑ και Γερμανία.

Το 2009 δημιουργήσαμε μία πανέξηπνη εφαρμογή, το ηλεκτρονικό ευρετήριο EGREECE.gr, για ότι αφορά την Ελλάδα και τις επιχειρήσεις. Περιέχει τον Ελληνικό οδηγό επιχειρήσεων, μικρές αγγελίες, τοπικά νέα, εγκυκλοπαίδια και όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Ο κάθε χρήστης έχει πρόσβασει στην σελίδα του, με πλήρη διαχείριση κσι επεξεργασία σε όλες της πληροφορίες του, καθώς μπορεί να έχει και πλήρης σελίδα εάν το επιθυμεί.

Από το 2011 μετά από τεράστια εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής, και έχοντας αντιληφθεί την μεγάλη στροφή των χρηστών και εταιριών στην χρήση του λειτουργικού LINUX, δημιουργήσαμε και παράγουμε CD/DVD με LINUX λειτουργικό, το οποίο διανέμουμε στην διεθνή αγορά από το site LINUX DVD CENTER, το οποίο βρίσκεται σήμερα στην πρώτη λίστα επιλογών, στην την αγορά και διανομή Linux παγκοσμίως.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα websites της εταιρίας, όπως τα εμπορικά eshops PHONE CENTER, HOME STORE, MEGA STORE, FISKAR TOOLS, ENERGY POWER. Καταχωρήσεις ονομάτων χώρου δευτέρου επιπέδου όπως REGISTRY CORP.GR, REGISTRY COO.GR, REGISTRY EGREECE.GR, REGISTRY ECYPRUS.GR. Η photogallery PHOTOGALLERY EGREECE, ένα website για τα αγαπημένα καναρίνια KANARINIA.COO.GR, και άλλα που δεν αναφέρουμε εδώ ή είναι υπό κατασκευή.

Ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας είναι ο Ιωάννης Σκαγιάς, πτυχιούχος της πολυτεχνικής σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, τμήμα Πολιτικών Μηχανικών περίοδος (1983-1988) με τότε γνώσης σε συστήματα UNIX, κσι γλώσσες προγραματισμού FORTRAN 77 και BASIC. Με διπλωματική εργασία στην έδρα οπλισμένου σκυροδέματος, σε πρόγραμμα με ανάλυση και υπολογισμός κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα. Μετέπειτα με την δημιουργία του διαδικτύου με γνώσης σε HTML, SSI, PERL, JAVA, PHP για τις ανάγκες υποστήριξης και ανάπτυξης όλων των υπηρεσιών και εφαρμογών.

Κατά παραγγελία εφαρμογές και υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε, σε ιδιώτες και εταιρίες μετά από συζήτηση και εκτίμηση κόστους, για τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησεις.

ΦΕΚ ίδρυσης της εταιρίας Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.
Αρ. Φύλλου 7064, 23 Δεκεμβρίου 1994

Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.
Εμπορικές & Διαφημιστικές Επιχειρήσεις
Α.Φ.Μ.: 094339308, Δ.Ο.Υ.: ΜΥΚΟΝΟΥ
Μαράθι, Τ.Θ. Αργύραινα 205, Μύκονος, GR-84600

Το κατάστημα μας πολύ εύκολα μπορείτε να το βρείτε, κάνοντας αναζήτηση στο GOOGLE MAPS: MYKONOS COMPUTERS ή ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ